ponedjeljak, 15. kolovoza 2016.

14 girl life hacks!

Hello everybody i dobrodošli u još jedan post. Danas sam tu s life hacksovima za cure,jer,priznajmo,imamo neke probleme u životu koji se zapravo mogu riješiti na vrlo laki način! Sve su to sitni,ali opet iritantni problemi,a ovo su načini i trikovi za njihovo rješavanje!

-Jewellery hack!
Imate puno nakita,posebice ogrlica,koje se brzo zapetljaju i onda nemate vremena da ih otpetljate? You know the struggle,girl! No,problema više ne mora biti. Sve što trebaš učiniti jest uzeti slamku(po potrebi ju možeš i odrezati da bude kraća) i kroz nju provući ogrlicu,zakačiti je i to je to,nema šanse da se zapetlja! :-)



-Eyeliner hack! 
Dosta se cura,uključujući i mene,bori sa izvlačenjem savršenog tuša... We all know the struggle. I sama sam smotana,pa mi možda ovaj hack pomogne pri nanošenju tuša za oči,odnosno eyelinera. Sve što vam treba jest kreditna kartica,možete koristiti staru da se ova vrijedeća ne bi uprljala. Uzmite karticu i prislonite ju na kraj oka,ispod mjesta gdje treba izvući 'wing'. I samo povucite crtu. Tako će vam to tzv.krilo pravilno ispasti,a preostali dio oka na koji se nanosi tuš isto nije veliki problem,samo nastavite crtu.


-Waking up hack!
Ovaj hack nije samo za cure,no eto! Ako vas ujutro budi alarm i stalno ga odgađate za 5 minuta,to će trajati vječno. Navečer stavite mobitel daleko od kreveta tako da biste se ujutro morali dignuti kako bi ugasili alarm. I onda se možda bar malo razbudite,no svakako će vam biti lakše ustati.☺️


-Hair & Volume hack!
Ako vam je kosa nekada bez volumena,ne trebate koristiti razne preparate za volumen. Dovoljno je da vežete visoki rep i držite ga nekoliko sati,možete ga čak ostaviti i preko noći,a kad ga skinete kosa će vam definitivno imati veći volumen i bit će napuhanija,as you wanted.☺️

-Nail hack!
Problem s noktima koji stalno pucaju i koji se listaju se može brzo riješiti. Kupi kokosovo ulje i svaki dan ga maži na nokte i okolo njih. Ulje će ih učvrstiti i ojačati pa s time više nemaš problema. :-)

-Bags under eyes hack!
Ako ste osoba koja ima problema s podočnjacima,a još se ne šminkate,this is what you need! Smrznite žlicu i prislonite ju na podočnjake. Ona će ohladiti to područje i spriječiti velike podočnjake,razlika se svakako vidi. Kako bi to imalo još veći učinak i kako bi se pojavljivali barem manji,spavajte dulje! :-)


-Charger organization hack!
Postoje osobe koje imaju slične punjače za više stvari,pa,ako ste jedna od njih,uzmite washi traku/selotejp s uzorkom i stavite razne uzorke na različite punjače kako biste ih razlikovali. Također,ako vam je neki dio punjača uništen,ovo ili onaj 'tvrđi' selotejp vam može pomoći pri daljnjem očuvanju punjača.😚


-2nd nail hack!
Ako jednostavno nemate mirnu ruku za lakiranje noktiju i ne možete naći onaj lak koji se stavlja oko nokta pa se odlijepi(zaboravih naziv),sve što trebate učiniti jest uzeti selotejp i zalijepiti ga oko nokta. Nalakirajte nokte,a kad se lak osuši,selotejp pažljivo odlijepite. I sve greške okolo će samo nestati. :-)

-No acne hack!
Koža vam je sklona aknama i svim tim nedostatcima? You know the struggle! But,možete ih se brzo riješiti. Osim čišćenja lica,jabuka na dan vam može puno pomoći. Jabuka sadrži mnogo vitamina koji 'tjeraju' akne i mitesere i ako svaki dan budete jeli po jednu jabuku,riješit ćete problem!😊


-Concealer hack!
Umjesto da područje ispod oka-podočnjake,idete prekriti korektorom i to tako da nanosite točkice,napravite to tako da korektorom napravite trokut ispod oka. Prekrivanje je bolje,a blendanje/razmazivanje korektora je takoder lakše!


-Blush/eyeshadow hack!
Ukoliko doma imate neko rumenilo prirodne boje koja se ne ističe previše ili običan bronzer,možete ga iskoristiti kao sjenilo za oči! Učinak bi bio isti,a uštedjeli biste nešto novca.❤️


-Looking awake hack!
Umorni ste,samo što ne zaspete,a ne želite da se to vidi? Here's what you have to do! Nanesite bijelo ili drugo jako svijetlo sjenilo za oči u unutarnji kut oka blizu nosa te ispod obrva. Razlika je ogromna,malo i lagano izblendajte sjenilo i to je to!

-'dead' skin hack
Opet,koristite kokosovo ulje kako biste njegovali područje lošije kože na laktovima,koljenima i oko članaka! Believe me,više neće biti one suhe i ružne kože na tim mjestima!

-boots hack!
Ovaj hack će vam trebati za zimu ukoliko imate one dugačke čizme koje ne mogu stajati uspravno osim ako ih obučete. Ako one stoje onako zgrčene i presavijene,velika je mogućnost da se ranije unište. Umjesto da trošite novac na nove čizme svaki put,samo uzmite neki časopis i zarolajte ga. Stavite ga u čizmu i voila! :-)


I,to je to za ovaj post! Nadam se da su vam se svidjeli ovi hackovi za cure,sigurna sam da će vam barem jedan od njih pomoći. Ako želite i nastavak girl life hacksa,slobodno mi to pišite u komentare i na ask zajedno s ukupnim mišljenjem o ovom postu. I naravno,ako želite,učlanite se u blog i postanite čitatelj/pratitelj,a mi se vidimo u idućem postu! Kisses,M!😚

2 komentara:

  1. Upravo sam malo prelistala tvoj blog i moram ti reći da je odličan!
    Imaš jako zanimljive i kreativne postove i imas moj follow uzvrati ako želiš
    http://ildaslittlefashionplace.blogspot.ba/2016/08/6-easy-diy-for-your-room_11.html#_=_

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti puno,sweetie! Učlanit ću se u tvoj blog čim stignem,hehe. <3

    OdgovoriIzbriši